Bergenaar op field seats Feyenoord – VVV-Venlo door VriendenLoterij

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie) / Foto's (Pro Shots / VriendenLoterij: Ronald won in de VriendenLoterij een plaats in een unieke VIP dug-out tijdens de wedstrijd Feyenoord- VVV-Venlo in De Kuip.  

BERGEN OP ZOOM / ROTTERDAM – Bergenaar Ronald van Waas zag afgelopen donderdag 6 december de wedstrijd Feyenoord- VVV-Venlo in De Kuip in Rotterdam van wel heel dichtbij. Hij won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats in een speciale VIP dug-out, direct aan het veld. Samen met drie neven zag hij hoe Feyenoord met 4-1 won van VVV-Venlo.

De 52-jarige Bergenaar over de avond: "Ik ga zo nu en dan naar een wedstrijd van Feyenoord maar niet eerder zag ik het spel van zo dichtbij! Het was een geweldige ervaring en we zijn zeer goed begeleid: het ontbrak ons aan niets."

Ruim 1,3 miljoen euro voor jeugdopleiding Feyenoord

VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is de meest gesteunde jeugdopleiding van de VriendenLoterij en ontving dit jaar een bijdrage van ruim 1,3 miljoen euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4,4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.