Bergse film ‘Theo en Anne’ valt zelfs in Hollywood in de prijzen

HOLLYWOOD / BERGEN OP ZOOM – Grote vreugde bij de makers van de film 'Theo en Anne'. Hun voor filmfestivals gemaakte rolprent 'Theo en Anne' is al heel wat keren met awards en prijzen bekroond, maar deze keer is toch wel héél speciaal. In Hollywood, voor velen toch het walhalla van de filmwereld, is de productie verkozen tot beste buitenlandse film.

Hier was het nacht toen in de filmstad de US Hollywood Intl. Golden Film Awards bekend werden gemaakt. Eén van de kanshebbers was 'Theo en Anne', een filmproject van Bergenaar Angelo Huige. Hij maakte de productie in intensieve samenwerking met Dré Lameir en Jeroen Touw, die tevens één van de hoofdrollen voor diens rekening nam.

Veel internationale erkenning

'Theo en Anne' vertelt een heftig verhaal, over het verliezen van je geliefde. Maar het wordt zeer smaakvol gebracht en nergens 'cheesy'. Dat het wereldwijd veel losmaakt is inmiddels niet nieuw meer voor de makers, De film kreeg op heel wat festivals, overal ter wereld, al heel wat erkenning. Maar zelfs in Hollywood winnen is natuurlijk wel uitzonderlijk. Op Facebook reageert Angelo dan ook terecht zeer verheugd: "Ja, het is dus echt waar! Vannacht heeft ‘Theo en Anne’ de 'Golden Film Award' gewonnen voor de beste buitenlandse film! Super tof om deze internationale awardshow maar vooral ook gewoon in Hollywood te winnen!! Bedankt wederom aan onze fantastische Cast en Crew die dit mogelijk hebben gemaakt!"

Van harte proficiat allemaal!

Meer weten over 'Theo en Anne'