Binnenstadslabnieuws: Starten in de binnenstad? Maak van je droom werkelijkheid

INGEZONDEN MEDEDELING

BERGEN OP ZOOM – Ben je toe aan een nieuwe uitdaging na je vakantie? Droom je er al lang van om ooit voor jezelf te beginnen? Als het antwoord op beide vragen ‘ja’ is, wordt het dan geen tijd om de eerste stap te zetten? Het Binnenstadslab helpt jouw ideeën om te zetten in werkelijkheid. Hoe we dat doen, laten we zien op de Binnenstartersavond van maandag 3 september.

Iedereen die overweegt een winkel of iets anders in de binnenstad te beginnen is van harte welkom om naar het grote winkelpand te komen aan de Fortuinstraat 20, waar voorheen Koster Muziek gevestigd was. Hier hebben we alle ruimte voor workshops, praktijktips van bestaande ondernemers en andere leerzame programmaonderdelen. Daarbij staan een vijftal aandachtspunten centraal:

  • Hoe kom ik van een idee naar concreet concept?
  • Welke vaardigheden heb ik nodig?
  • Wat gaat dat kosten? En wat levert het op?
  • Hoe krijg ik klanten?
  • Welke stappen moet ik allemaal nemen?

Je komt veel interessants te weten over het starten van een winkel, of iets ander in de binnenstad. Denk ook aan ateliers, een kantoor, praktijkruimte of zelfs een showroom. Er kan wellicht meer dan je denkt. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou de meest succesvolle mogelijkheden zijn. Deelnemen kost je niets. Dus ook als je nog twijfelt is het zeker de moeite waard om eens te komen ontdekken of het ondernemerschap wat voor je is. Er gingen je de afgelopen jaren heel wat inmiddels geslaagde avonturiers voor. Wat houdt je tegen?

Meer weten over de Binnenstartersavond? Je leest er alles over op www.binnenstadslab.nl en aanmelden doe je door een mail te sturen naar: binnenstadslab@bergenopzoom.nl

TIJDSTIP: inloop 19:00 uur, aanvang 19:30 uur

LOCATIE: Fortuinstraat 20, voorheen Koster Muziek,  Bergen op Zoom

Meer weten over ondernemen en vestigen in de centrum van Bergen op Zoom? Kom eens naar het Binnenstadslab of stuur een e-mail. Er is ook een Facebookpagina.