Poging tot beroving door jongens op scooter in Halsteren

HALSTEREN – Donderdagochtend hebben twee jongens op een scooter geprobeerd een vrouw te beroven. Zowel het slachtoffer als de daders kwamen ten val. De vrouw raakte daarbij zwaar gewond.

De jongens van ongeveer 17 jaar probeerden in de Kapelaan Molstraat de vrouw te beroven. Daardoor kwamen zij met hun scooter ten val, net als het slachtoffer. De vrouw raakte daarbij gewond en is met zwaar lichamelijk letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Een omstander heeft het incident gefilmd en de politie is nog op zoek naar de twee verdachten.

Signalement

De bestuurder van de scooter droeg een zwarte jas, zijn passagier een blauwe trui. De één is blond, de ander heeft donker haar en beiden zijn klein van stuk. Ze hebben de scooter achtergelaten bij hun vlucht dus ook die wordt onderzocht. Toch zoekt de de politie tips. Wie de vermoedelijke berovers heeft gezien of andere tips heeft, wordt verzocht contact op te nemen. Burgernet plaatste ook een bericht over de beroving maar noemde een andere locatie. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om hetzelfde incident maar is in dat bericht waarschijnlijk de plaats vanwaar de melding is gedaan opgenomen.

UPDATE: Er zijn twee 14-jarige verdachten aangehouden. Je leest er hier meer over.

Foto: Politieteam bergen op Zoom (Facebook)