Blog: Drama Queens

BERGEN OP ZOOM – We hebben een nieuwe rubriek op ons platform! Voortaan trakteert Annelies Voss je geregeld op een blog van haar hand.

Drama Queens

Je kent ze vast wel, mensen die van een mug een olifant maken en door dit te doen, nog meer in de nesten geraken. Niets is goed, alles zit tegen en het lijkt of dit alleen gebeurt in hún leven.

Door: Annelies Voss

Neem het leven zoals het komt, elke dag heeft íets om je druk om te maken maar het is niet nodig dat je door al deze dingen jezelf in een depressie laat raken. Iedereen worstelt wel met iets, financieel, liefde, werk, gezondheid en natuurlijk loopt niet alles als op een nieuwe fiets. 

Het leven kan soms overweldigend zijn, dat weet ik als geen ander, maar door te focussen op je ellende doe je jezelf alleen maar meer pijn. Er zijn zoveel dingen in het leven waar wij geen controle over hebben, dus heeft het nut om daar helemaal in te duiken? Soms is het handig om die luiken te sluiten waar je toch niets aan kan doen en verder te gaan met ademhalen. 

Het leven gaat niet over rozen, voor niemand, maar blijf relativeren en laat niet alle ellende je omver hozen. Juist de problemen van alle dag zorgen ervoor dat je even zag, dat blijven ademhalen met een lach je verder brengt dan blijven hangen in beklag!

Liefs Annelies

Laat mij weten wat je van dit onderwerp vindt, laat een reactie achter.

Columns en blogs betreffen een mening of idee van de auteur in kwestie. Natuurlijk staan we als redactie achter deze schrijvers, anders zouden we hun werk niet publiceren. Maar een tekst als deze hoeft niet per se onze journalistieke mening te vertegenwoordigen. Integendeel, wij worden ook graag 'geprikkeld' door columnisten en bloggers. Al proberen we onze algemene berichtgeving zo objectief mogelijk te houden.
Redactie KijkopBergenopZoom.nl