Bonte n’Avend opnieuw geslaagde opmaat voor De Schuifdeure

BERGEN OP ZOOM – Het was bijna tropisch warm in café Het Zwijnshoofd op vrijdagavond 18 december. Dat had vooral te maken met voor december ongekend hoge buitentemperaturen, maar zéker ook met de 'werremte' van het programma dat zich voltrok op het speciaal daartoe gebouwde podium.

Sinds vorig jaar organiseert de Stichting Vastenavend de Bonte n'Avend, als een soort voorproefje van De Schuifdeure. Wie een act, een voordracht of een lied heeft, wordt genodigd het hier voor een geselecteerd publiek te komen presenteren. Dat publiek bestaat met name uit mede-artiesten en natuurlijk de organisatoren van De Schuifdeure.

Gevarieerd programma

Bas van Oevelen heette iedereen van harte welkom en stelde de gastpresentator voor welke hem tijdens de komende editie van De Schuifdeure bij gaat staan. Dat wordt Rob van den Aarsen, die voor de gelegenheid  'zijn' CQ koor had meegenomen. Het spits werd echter afgebeten door hele jonge kreukeltjes met een vrolijk liedje en dansje, gevolgd door drie jonge Bergenaren die "Praat Bergs Met Me" brachten.

Hierna was het podium voor artiesten als de 'moeder van Ali B' met een lied over de moderne communicatietechnieken tot de Rich Girls uit de Rijkebuurtstraat. Het belooft veel voor de komende editie van De Schuifdeure, in ieder geval een gevarieerd programma waar vast weer veel Bergenaren plezier van gaan beleven.

Meer foto's zien? Klik hier.