Brabantse Wal Dag 2019

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

HOOGERHEIDE – De Brabantse Wal staat een week lang in de spotlight van 8 t/m 15 september. In deze week zijn er tal van activiteiten. De week start op 8 september met de Woensdrechtse Boerendag en eindigt met de Brabantse Wal Dag als hoogtepunt, op 15 september.

Landgoed Mattemburgh is het decor waar bezoekers kunnen genieten van het unieke landgoed en de vele presentaties van de interactieve en verschillende standhouders. De Brabantse Wal dag is voor de bezoekers ontdekken en meedoen. Onze regio is volop in beweging en dat ervaar je des te meer op zondag 15 september.

Streekorganisatie Brabantse Wal nodigt ondernemers en organisaties uit de bezoekers mee op reis te nemen over de innovatieve en vooral toeristische en recreatieve Brabantse Wal, waar het goed wonen, werken en recreëren is. Wil jij je als ondernemer of organisatie presenteren deze dag en van je laten horen en laten zien? Deelname is gratis en de organisatie stelt een aantal basis faciliteiten zoals marktkramen of een plaats in één van de paviljoens ter beschikking.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur een email naar celina@bwd2019.nl en we nemen contact met je op. Met jouw deelname krijgen we een nog mooiere dag. Het aantal plaatsen is beperkt. Op 1 augustus sluit de inschrijving.