BSD stelt opnieuw vragen over verkeerssituatie Koepeldwarsstraat en Lindebaan

BERGEN OP ZOOM – In augustus 2016 wees de BSD het college al eens op de verkeers- en parkeersituatie in de Koepeldwarsstraat en Lindebaan. Onlangs meldden zich ook een aantal boze bewoners, die met name het lawaai en de parkeeroverlast van pizza- en shoarmakoeriers ’s avonds laat beu waren. Volgens raadslid Piet van den Kieboom wordt er weinig aan gedaan.

“Ruim een jaar later lijkt de geschiedenis zich te herhalen”, schrijft Van den Kieboom. Volgens hem zijn de problematiek en het gedrag van overtreders zelfs in overtreffende trap terug. Hij heeft blijkbaar ook een e-mail gelezen van wethouder Kammeijer, gericht aan de klagende omwonenden, en die stelt zijn partij niet gerust; “Het bericht straalt onvoldoende actieve betrokkenheid en daadkrachtige aanpak uit.”

De BSD-fractie vindt dat het college te weinig onderneemt om het vertrouwen te geven dat deze vervelende situatie werkelijk wordt aangepakt. Ze willen zo snel mogelijk geïnformeerd worden over een concreet plan dat de situatie werkelijk oplost.

Lees hier het artikel over de boze bewoners.