Camper valt van aanhanger op de A4 , boetes aan passerende automobilisten

Op de snelweg A4 bij Bergen op Zoom is zaterdagochtend een camper van een aanhanger gevallen. Niemand raakte gewond bij het ongeval. Achter het ongeval ontstond een lange file. Agenten hebben 21 automobilisten beboet die met hun telefoon in de hand foto’s maakte van het ongeval.

Zowel de politie, brandweer als de ambulancedienst kwamen even voor 12:00 uur naar de locatie van het ongeval. De camper stond op een aanhanger toen het het op de A4 mis ging. Door onbekende oorzaak is de aanhanger gaan scharen waarna de camper er af viel.

Zowel de camper als de de aanhanger met het trekkende voertuig zijn door een bergingsbedrijf afgesleept. Vanwege de afhandeling was een rijstrook en de afrit geruime tijd afgesloten, dit had een flinke file bij knooppunt Markiezaten tot gevolg.

Boetes

Tijdens het bergen van de voertuigen heeft de politie maar liefst 21 boetes uitgeschreven aan passerende automobilisten. Alle 21 maakte met hun telefoon in de hand een foto dan wel video van de geschaarde camper. Alle overtreders kunnen een boete van €380,- thuis verwachten.

Bron: 112markiezaten.nl