Circolo, ’t Rondje, ’t Pakhuis en Concrete Valley winnen ondernemersprijs

BERGEN OP ZOOM – Vrijdagavond was theater De Maagd gevuld met 200 ondernemers die in spanning uitzagen naar de uitreiking van de Aangenaam Bergen op Zoom ondernemersprijzen. Tijdens het GoBoZ gala werd duidelijk welke drie winnaars in het zonnetje kwamen te staan.

Van de vele nominaties waren er vijf ondernemers doorgedrongen tot de finale. Een deskundige jury heeft hen beoordeeld op kwaliteiten als ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid.

De uitslag was als volgt:

  • In de categorie grote bedrijven is de winnaar Concrete Valley. Deze onderneming is het voorbeeld van samenwerking in de meest verregaande vorm, innovatie staat hoog in het vaandel. Daarmee werd het verschil gemaakt met de andere finalisten.
  • In de categorie kleinere bedrijven is de winnaar ‘t Rondje/’t Pakhuis/Circolo. Enthousiasme en bevlogenheid zijn de kenmerken van deze winnaars, uniek in de wijze van benadering van een al lang bestaand concept.

En dan was er nog de Aangenaam Bergen op Zoom Stadsprijs.

  • Meer dan 1000 mensen brachten hun stem uit op één van de finalisten. De winnaar van deze verkiezing, met meer dan 30 procent van de stemmen is Versteden B.V. Dit bedrijf bleek als nieuwkomer in onze stad duidelijk zeer welkom, want met grote voorsprong hebben zij de publieksprijs gewonnen.

Initiatiefprijs

Ook werd tijdens het Gala afscheid genomen van twee. Kees van Male en Peter Hofwegen stoppen ermee. Zij nemen afscheid van het bestuur, nadat ze vijf jaar hielpen het GoBoZ gala tot een enorm succes te maken. Burgemeester Frank Petter onderscheidde hen met de Inititatiefprijs Ondernemend Bergen op Zoom. Deze wordt uitgereikt aan personen die een belangrijke impuls hebben gegeven aan het Bergse bedrijfsleven. De nieuwe voorzitter van de organisatie is Ben ter Bogt, ook bepaald geen onbekende in de regio.

Foto en input: GoBoZ (waarvoor onze hartelijke dank)