Comedy Nights met Arie Koomen en Roué Verveer

Een avond lang lachen in een echte comedy club, net zoals men kent van Toomler in Amsterdam, maar dan in Bergen op Zoom. Onder andere Ruud Smulders (Minuut van Ruud) en Roué Verveer komen naar deze speciale avonden vol humor.

De eerste editie staat gepland op donderdag 3 november met Arie Koomen (De Lama’s), Teun van den Elzen, Jacob Spoelstra en Vincent Geers.

Comedy Tunes

Poppodium Gebouw-T wordt omgetoverd naar een echte comedy club, waar de beste stand-up comedians ervoor zullen zorgen dat iedereen met een grijns van oor tot oor weer naar huis gaan. De comedians vertellen in een hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Dus lachen gegarandeerd! Na een avondje Comedy Tunes zal je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel!

Vanaf 3 november tot en met juni 2023 staan er 7 speciale comedy nights gepland. Vier van deze avonden worden ingevuld door Comedytunes. De beste comedians, zoals Arie Koomen (De Lama’s), Fuad Hassen en Ruud Smulders (Minuut van Ruud) nemen achter de microfoon plaats.

Roue, Kim en Jasper

Naast Comedytunes komen ook drie comedians naar Bergen op Zoom met hun eigen shows. Jasper van der Veen, winnaar van het Leids cabaretfestival, komt op 8 december. Op 9 maart komt Roué Verveer met zijn try-out van ‘Gewoon Roué’ en op 5 april staat Kim Schuddeboom op het podium, bekend van haar debuut in de ‘Avondshow Stand-Ups’.

Gepresenteerd door theater De Maagd

De Comedy Nights worden door theater De Maagd gepresenteerd en vinden plaats in Gebouw-T.

Klaar voor een avond absurde en confronterende humor? Koop dan tickets voor de eerste Comedy Night van donderdag 3 november via de site van theater De Maagd.