Corona-steunpunt Bergen op Zoom voor hulpvragen

(Ingezonden bericht, bewerkt door de redactie. Foto: Pixabay/ Sabine van Erp)

BERGEN OP ZOOM – Inwoners die in nood dreigen te komen omdat door het Coronavirus hun (dagelijkse) ondersteuning wegvalt, kunnen dit vanaf vrijdag 20 maart melden bij het speciale Corona-steunpunt. Het steunpunt bevindt zich bij Vraagwijzer Bergen op Zoom. Hier werken de gemeente Bergen op Zoom en WijZijn Traverse Groep samen aan zorg en ondersteuning voor de inwoners van Bergen op Zoom.

Het Corona steunpunt is er ook voor inwoners die in deze moeilijke tijd initiatieven willen opzetten om anderen te helpen en ergens tegen aanlopen.

Wanneer bellen?

Stel, het lukt even niet meer met de dagelijkse beslommeringen. Bijvoorbeeld de boodschappen, menselijke aandacht, een uurtje oppassen op de kinderen of wat dan ook. Of u heeft een goed idee om anderen te helpen maar u mist net dat ene contact. Dan kunt u bellen naar het Corona-steunpunt. Via dit steunpunt brengen we inwoners in contact met iemand die kan helpen. Soms is dat een professionele zorgverlener. Maar het kan ook een van de vele medemensen in onze gemeente zijn, die graag de helpende hand willen bieden.

U kunt het Corona-steunpunt Bergen op Zoom bereiken via Vraagwijzer: 0164-299491 – bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.