Crazy Little Things is terug, met nieuwe bezetting

BERGEN OP ZOOM – De populaire Queen-tributeband Crazy Little Things geeft op vrijdag 11 september voor slechts 80 bezoekers een concert in Gebouw-T. De groep was met een succesvolle voorjaars- en zomertournee bezig toen de coronacrisis uitbrak.

Tijdens dit exclusieve concert presenteert de band haar nieuwe toetsenist. Na een aantal audities koos Crazy Little Things voor Hanneke van Andel – Van Diepingen. Deze toetsenist en zangeres is afkomstig uit deze regio en is vooral bekend als frontvrouw van de groep The Vision of Johanna. “We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om Hanneke in te passen en volgens ons is zij een enorme aanwinst voor Crazy Little Things”, aldus drummer Jean-Paul Heck.

Crazy Little Things moest door de corona-crisis een flink aantal optredens op grote festivals laten lopen. Heck: “Iedereen zit in hetzelfde schuitje. Gelukkig spelen we in augustus alweer op twee openluchtfestivals in Oost-Brabant. Maar het is mooi om Hanneke hier in Bergen op Zoom aan onze fans te presenteren.”

De landelijke theatertour van de band zou eigenlijk in oktober van start gaan en staat nu gepland voor begin 2021. Het concert van vrijdag 11 september start om 21.00 uur. De kaartprijs is 25 euro inclusief. Die zijn vanaf donderdag 23 juli 10.00 uur te bestellen op: www.gebouw-t.nl