Criminelen rammen gevel Juwelier Ooms

HALSTEREN – In de nacht van maandag op dinsdag heeft aan de Vogelenzang een ramkraak plaatsgevonden bij Juwelier Goudsmid Ooms aan de Vogelenzang in Halsteren. De schade is enorm. Het bedrijf laat op Facebook weten verder te willen maar vraagt begrip en geduld. Een geruststellng konden ze al melden: "De eigendommen van onze klanten zijn volledig veilig in de kluis gebleven."

De kraak vond plaats rond 23.20 uur. De politiemeldkamer kreeg een melding dat een personenauto tegen de gevel van het pand was gereden, waardoor veel schade was ontstaan. Er zijn twee daders gesignaleerd. De politie was snel ter plaatse maar toen de agenten arriveerden waren de criminelen al in de auto weggereden, vermoedelijk via de rotonde van de Halsterseweg. Diverse politie-eenheden hebben vervolgens tevergeefs naar de gevluchte auto gezocht.

Hebt u informatie?

De politie stelt een onderzoek in naar deze grove diefstal. Diverse getuigen zijn gehoord. Er is nog niet bekend wat er gestolen is. Hebt u nog informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Foto's: Facebookpagina Juwelier Goudsmid Ooms