Data en locatie informatie-avonden Bravis bekend

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM / WOUW /ROOSENDAAL De nieuwe en toekomstbestendige hoofdlocatie van het Bravis ziekenhuis zal worden gebouwd op locatie Bulkenaar bij Roosendaal. Voor iedereen die hier graag meer over wil weten of vragen wil stellen, organiseert het Bravis ziekenhuis twee openbare bijeenkomsten op 13 en 21 mei aanstaande.

Tijdens de informatieavonden wordt zowel het besluit om naar één hoofdlocatie te gaan als de keuze voor Bulkenaar toegelicht door de raad van bestuur van het Bravis ziekenhuis. Tevens wordt ingegaan op de plannen voor de huidige ziekenhuislocaties en de planning voor de komende tijd. Er zal volop gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Waar en wanneer

Om zoveel mogelijk belangstellenden in de gelegenheid te stellen aanwezig te zijn, heeft Bravis twee informatiebijeenkomsten georganiseerd. De eerste informatieavond is op maandag 13 mei van 19.00 tot 20.30 uur. De tweede informatieavond is op dinsdag 21 mei van 19.00 tot 20.30 uur. Inloop is vanaf 18.30 uur. Beide informatiebijeenkomsten worden gehouden in De Geerhoek, Kloosterstraat 19B te Wouw. Er is voldoende ruimte om te parkeren en buslijn 104 stopt op 250 meter lopen van De Geerhoek.

Aanmelden voor een van de informatiebijeenkomsten kan eenvoudig via deze link.