De Leutige Bouwers maken enorme olifant voor vastenavendvoorstelling ‘Dèèr zijn me wir’

BERGEN OP ZOOM / LEPELSTRAAT – Bouwclub de Leutige Bouwers uit Lepelstraat is, naast het werken aan hun eigen creatie voor de optocht, druk bezig met een speciale olifant voor de vastenavendvoorstelling 'Dèèr zijn me wir' van Leutkommietee D’n Olifanten'aar.

De olifant wordt onder meer gebruikt voor de grote opening in het Markiezenhof. Saar van D’n Olifanten'aar zal op deze reus de stoet aanvoeren, op weg naar ‘Leuttejater De Maagd’. Daar wordt ‘Dèèr zijn me wir’ opgevoerd, een leutige en afwisselende voorstelling door de jeugd, bedoeld voor 't hele Krabbegat.

Jonge mensen van 10 tot 18 jaar uit diverse organisaties zoals het CKB, Jeugdtheater Rotonde, Junior Musical Class van het Roncalli, Basisschool Lodijke, De Strijkersacademie, Dansschool Jacq. van den Elshout en Dansschool Boogie Down hebben hun talenten gebundeld om jong en oud te verrassen. Maar liefst 111 jeugdige talenten schitteren in een vastenavendvoorstelling vol muziek, dans, theater en heel veel leut.

De voorstelling speelt in De Maagd op zaterdag 23 januari om 14.30 uur en om 19.30 uur, en op zondag 24 januari om 14.30 uur. Kaarten zijn voor 6 euro te koop via www.demaagd.nl of telefonisch te bestellen via 0164 280555.

Klik hier voor de Facebookpagina van Leutkommietee D’n Olifanten'aar.