De Schelp op 2 september weer open voor bezoekers

BERGEN OP ZOOM – De verbouwing en renovatie van zwembad De Schelp lopen voorspoedig. De verwachting is dat op 2 september alles klaar is en de deuren weer open gaan voor bezoekers.

Walter van Krieken is manager van De Schelp, de Melanen en de F!TFabriek. Hij meldt in een woensdagavond laat verstuurd persbericht trots te zijn op het resultaat. Met zijn team werkt hij hard aan de voorbereidingen voor de heropening.

Inschrijven

Er kan vanaf nu ook weer ingeschreven worden voor de zwemlessen, aldus van Krieken. “We zijn heel blij dat we er straks weer voor iedereen kunnen zijn. Met name de beschikbare plaatsen voor de zwemlessen zullen naar verwachting snel volstromen.” Daarom adviseert hij niet te wachten met het aanmelden van kinderen voor zwemlessen.

Tot 1 augustus geen inschrijfgeld

Alle informatie over de zwemlessen is te vinden op www.zwembaddeschelp.nl. Hier kan tevens worden ingeschreven en er wordt voor alle inschrijvingen tot 1 augustus geen inschrijfgeld gevraagd. Aangezien inschrijvingen op volgorde van binnenkomst worden behandeld, hebben snelle beslissers de grootste keuze uit beschikbare dagen en lestijden.

De verdere programmering moet nog op de website worden gepubliceerd. Groepslessen (aquasporten) komen er in de vorm van maandabonnementen op te staan en leskaarten worden per maandelijkse incasso afgerekend.