Dosko Dames Kampioen!

BERGEN OP ZOOM – Op zondag 10 april om 13.00u speelden de Dosko Dames voor het kampioenschap tegen RKVV Grenswachters uit Putte. Het werd een knoert van een overwinning voor de Bergse club.

Door: Mireille Hoetelmans

Al vroeg in de wedstrijd scoorde Lesley Heuser het eerste doelpunt voor Dosko. De Grenswachters verweerden zich sterk met doelvrouw Tamara maar kwamen als team niet lekker in de wedstrijd, waardoor een ongelijke strijd werd gespeeld. Dosko ging de rust in met 2-0.

Na de rust liep Dosko over de tegenstander heen. De wedstrijd werd afgefloten met een 7-0 winst. Zes doelpunten kwamen van de voet van Lesley Heuser en één van Sabrina Raadgever. Met nog twee wedstrijden in het vooruitzicht mogen de Dosko Dames zich nu al kampioen noemen, zij wonnen 15 wedstrijden en speelden er één gelijk.

Klik hier voor een uitgebreid fotoalbum.