Drugs gevonden tijdens verkeerscontrole Gageldonk

BERGEN OP ZOOM – Een zogeheten ‘Horeca – HIC ploeg’ (HIC staat voor High Impact Crimes) van de politie heeft zaterdag vroeg in de avond een verkeerscontrole gehouden in Gageldonk. Mede omdat er van buurtbewoners klachten binnenkwamen over verkeersovertredingen en crimineel gedrag. De agenten hadden al snel beet.

Controles als deze hebben ook te maken met de Donkere Dagen, melden de dienders. Dan voelt het boevengilde zich vaak wat vrijer en de politie wil natuurlijk voorkomen dat ze hun gang kunnen gaan. Ze ontdekten bij controles van een aantal auto’s en bestuurders in één voertuig verdovende middelen.

De verdachte wist in eerste instantie te voet te ontkomen maar werd na een korte achtervolging in de wijk aangehouden. Er zijn geld, drugs en telefoons in beslag genomen en de verdachte werd voorgeleid door de Officier van Dienst, waarbij de recherche de zaak verder overneemt. Politieteam Bergen op Zoom bedankt op hun Facebookpagina de burger die zijn fiets had ‘uitgeleend’ aan een agent zodat die snel achter de vluchtende verdachte aan kon.

Bron en foto: Politieteam Bergen op Zoom (Facebook)