Ernstig gewonden bij verkeersongeval Huijbergsebaan

HEIMOLEN – Bij een botsing aan de Huijbergsebaan zijn vanmiddag de inzittenden van twee personenwagens ernstig gewond geraakt. Twee personen zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Twee ingeschalde traumahelikopters zijn wel geland maar konden vanwege het slechte weer niet vertrekken, aldus de politie. Ook andere inzittenden raakten gewond en zijn ter plaatse door hulpdiensten behandeld. De kruising met de Heimolen en de Molenzichtweg was tot in de avond voor het verkeer gestremd.

Het ongeval gebeurde rond tien voor vijf 's middags. Over de toedracht is nog weinig bekend: beide voertuigen raakten zwaar beschadigd waarbij er één tegen een boom tot stilstand was gekomen. De gewonden hebben ernstig hoofdletsel en zijn door de brandweer uit de auto's bevrijd. Het gaat om een  48-jarige vrouw uit Bergen op Zoom en een 25-jarige man uit het Belgische Stevene. De politie was nog lange tijd bezig met sporenonderzoek.

Fotobijschrift: Door het slechte weer konden de ingeschakelde traumahelikopters niet vertrekken, de gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. (Foto: Politie RE Zeeland/West-Brabant / Wijkagent Chris v.d. Veen)