PAR16 On Stage

Datum 25/01/2020 -
Tijden zaal open: 19.30 uur
Locatie theaterzaal RSG ’t Rijks
Toegangsprijs €5,00
Kaartverkoop zie bericht
Organisator PAR16

De jonge musicaltalenten van PAR16 presenteren op zaterdag 25 januari hun eerste voorstelling in de theaterzaal van RSG ’t Rijks. De voorstelling vertelt het verhaal over het wel en wee binnen musicalgezelschap Vooral Doorgaan tijdens hun voorbereidingen voor Romeo & Julia de Musical. Alle facetten van het spelen in een productie komen voorbij: van de eerste audities tot de uiteindelijke opvoering – en dat gaat niet zonder slag of stoot.

PAR16 On Stage biedt jonge amateurspelers in de leeftijd 12 tot 18 jaar de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel. Samen met professionele docenten, waaronder Jan Dua (spel), Pieter-Jan van den Berg (zang) en Jorina Dua-Verhees (dans), werken zij toe naar een voorstelling in het theater.

Musical Bootcamp

Naast musicallessen organiseert PAR16 van 1 t/m 3 mei 2020 voor de vijfde maal een Musical Bootcamp waaraan jongeren deel kunnen nemen. Tijdens deze driedaagse bootcamp ga je onder begeleiding van vakdocenten drie dagen lang aan de slag met zang, dans en spel. Ook maak je kennis met aspecten als grime en kleding. Alles wat je leert wordt samengevoegd tot een minimusical welke aan het einde van het kamp gepresenteerd wordt voor publiek. Je kunt je nu inschrijven voor de Musical Bootcamp via www.par16.nl/musicalbootcamp.

Kaarten (€5) voor de voorstelling On Stage zijn te reserveren via info@par16.nl of vanaf 19:30 verkrijgbaar aan de deur van de theaterzaal van RSG ’t Rijks.

Evenementenkalender