Senioren krijgen de ruimte op het Broojebal

Datum 01/02/2020 -
Tijden 14.11 uur
Toegangsprijs €2,00
Kaartverkoop zie bericht
Organisator Stichting Alterse Carnaval en KBO Halsteren

Het Halsterse Broojebal, wat gehouden wordt op 1 februari, is dit jaar een samenwerking tussen Stichting Alterse Carnaval en de KBO Halsteren. De zaal gaat open vanaf 13:55 uur en ’t bal begint om 14:11 uur.

Het vastenavond motto van Altere is dit jaar: Gif mijn de ruimte! En dat is nou ook precies de bedoeling van deze middag. De Halsterse senioren, lid of geen lid van de KBO, krijgen de ruimte voor ’n gezellige middag met muziek en vermaak.

De muziek wordt verzorgd door Lucien van Wyck (De Lus) uit Kalmthout. Voor het vermaak, gaan leden van toneelvereniging Ons Kent Ons uit Halsteren weer hun steentje bijdragen. Verder maakt de Stichting Alterse Carnaval het nieuwe Alters Vastelaovedliedje bekend.

Halsterse senioren kunnen zich inschrijven voor deze middag voor het kleine bedrag van twee euro. In de pauze wordt gezorgd voor een kop koffie met een worstenbroodje en aan het eind van de middag een lekkere kom snert.

Voor meer informatie over het inschrijven kan men op woensdag 29 januari en vrijdag 31 januari tussen 10:00 uur en 12:00 uur terecht bij de KBO in De Wittenhorst te Halsteren.

Evenementenkalender