Extra vitamientjes voor Mollerteam tijdens ‘Dag van de Leraar’

BERGEN OP ZOOM – Tijdens de ‘Dag van de Leraar’ werd het team van het Mollerlyceum extra in het zonnetje gezet. Nu gebeurt dat elk jaar wel, maar dit keer werd op een bijzondere manier waardering getoond voor de inzet tijdens deze vervelende coronatijd. Niet alleen was er wat lekkers bij de koffie, de ochtendpauze begon met een groot applaus door de leerlingen voor het onderwijzend en ondersteunend personeel. En tussen de middag werden de medewerkers bedacht op extra vitaminen tijdens een gezonde lunch die werd verzorgd door het ‘Saplab’.

Dit schooljaar is heel anders dan andere jaren. Nadat in maart gestart werd met een lockdown en er online veel moest gebeuren, wordt ook nu veel van het personeel gevraagd. “Onze docenten en leerlingen tonen een grote mate van flexibiliteit. Iedereen doet zijn uiterste best om het onderwijs doorgang te laten vinden in deze vreemde tijd. Meer dan eens zijn de maatregelen aangescherpt of veranderd en iedereen gaat hier goed mee om. Ook docenten die thuis zitten met klachten of in afwachting zijn van een testuitslag, geven alsnog les op afstand. Het is bewonderenswaardig om te zien dat iedereen zijn schouders eronder zet.” aldus directeur Looijen van het Mollerlyceum.

Vitaminen en een salsadeuntje

Daarom bleef de dank dit jaar niet bij een stukje taart tijdens de koffiepauze. Om precies één minuut voor tien, de ochtendpauze, barste er in het hele gebouw aan het Bolwerk een applaus los. De leerlingen zaten in een complot om de docenten te verrassen en klapten met zijn allen als blijk van dank.

Tijdens de lunchpauze werd er daarnaast voor al het personeel voorzien in een gezonde lunch, verzorgd door het Saplab. Met een salsadeuntje op de achtergrond konden de medewerkers genieten van een smoothie en een Vega burger. Ook verzorgt de school vanaf vandaag dagelijks vers fruit voor het personeel, zo worden in een tijd waar snotneuzen liever vermeden worden de hoognodige vitamientjes aangevuld.

Foto: Het Saplab verzorgde voor de school een gezonde lunch voor medewerkers van het Mollerlyceum ter ere van Dag van de Leraar.