Familiefestival Op De T op Hemelvaartsdag

Nog even en je kunt weer dansjes en drankjes doen op het Wilhelminaveld. Gebouw-T presenteert: de 11e editie van het Op De T Festival, op Hemelvaartsdag donderdag 18 mei. Het wordt een dag vol gezelligheid, muziek, eten en drinken!

De eerste namen zijn bekend

Het is weer een line up om in de boeken te schrijven. Er komen dit jaar verschillende artiesten optreden die het Wilhelminaveld weer helemaal op zijn kop gaan zetten. Charades is een jonge alternatieve rockband uit Zeeland. Melancholische nummers resulteren in bitterzoete klanken die onder je huid kruipen en af en toe de haren overeind laten staan. Anthony John & Dreadless wordt ook wel ‘Mr. Music’ genoemd. De in 1969 op Jamaica geboren zanger heeft zijn hele leven gericht op het maken van muziek. Bij Op De T laat Anthony zich begeleiden door de muzikanten van Dreadless. Fortunate Sons geven een weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival. Splendid mept je vakkundig door alle hoeken van de muzikale ring. Dans mee op de duizelingwekkende combinaties van pop, reggae en hiphop die je steeds weer verrassen.

Duurzaamste festival van Bergen op Zoom

Bij Op De T Festival is duurzaamheid erg belangrijk. We besteden daarom veel aandacht aan afvalscheiding en biologisch afbreekbare producten. Op De T Festival is pin-only. Ook gaan wij dit jaar gebruik maken van Greencups. Greencups zijn hard plastic cups met statiegeld die gebruikt worden ter vervanging van glaswerk en plastic wegwerpbekers. Dit omdat glaswerk niet veilig is en plastic wegwerpbekers slecht zijn voor het milieu. De hard plastic cups zijn herbruikbaar en 100% recyclebaar.

Gratis festival voor het hele gezin

Het Op De T Festival wordt al sinds 2011 georganiseerd op het Wilhelminaveld. Het is een echt familiefestival met verschillende artiesten, foodtrucks, silent disco en een leuke kinderhoek. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen en begint om 12:00 uur. Om 20:00 uur start de gratis afterparty in poppodium Gebouw-T.

Vrijwilligers gezocht

Op De T festival kan niet zonder vrijwilligers. We zoeken nog mensen die tijdens het festival of de afterparty achter de bar willen werken. Ook zoeken we vrijwilligers die willen helpen met de op- en afbouw van het festival. Als dank voor de inzet krijgen de vrijwilligers toegang tot een concert naar keuze in Gebouw-T, deelname aan de vrijwilligersbarbecue en natuurlijk een fantastische dag. Alle helpende handen zijn welkom en kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar naomi@gebouw-t.nl en laat weten wat je leuk vindt om te doen.