Frans Marcus Memorial Taptoe live op internet te volgen

BERGEN OP ZOOM – Het had wat organisatorische voeten in de aarde, maar het is toch gelukt. De Frans Marcus Memorial Taptoe, die zaterdagavond 27 mei op de Grote Markt plaats vindt, zal live te zien zijn op internet. Dat is vooral goed nieuws voor liefhebbers die er niet bij kunnen zijn.

Natuurlijk is een taptoe het mooist en indrukwekkendst als deze zich voor je neus afspeelt, maar niet iedereen kan ervoor naar de Grote Markt in Bergen op Zoom komen. Daarom heeft de organisatie het voor elkaar gekregen dat een Bergs videobedrijf niet alleen opnames maakt maar deze tevens live uitzendt via internet. Nu kunnen liefhebbers waar ook ter wereld dus getuige zijn van het spektakel terwijl het gaande is.

Voorprogramma ook te zien

Het officiële Taptoe-programma start om 20.00 uur maar om 19.30 is er al een voorprogramma van jeugdcorps Jong Jubal uit Dordrecht. Als eerbetoon aan Frans Marcus hebben zij spontaan aangeboden om te komen spelen op deze avond. Bij aanvang van dit optreden zal de live uitzending beginnen. Deze zogeheten 'live stream' is te vinden via de Facebookpagina van de Frans Marcus Memorial Taptoe.

Foto: © Dick Vermaas