Gebouw-T zet zich in voor 3FM Serious Request: The Lifeline

BERGEN OP ZOOM (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – Op donderdag 19 december komt 3FM vroeg in de ochtend naar en door Bergen op Zoom met Serious Request: The Lifeline, tussen 07.00 en 08.30 uur. Op het podium voor Restaurant 't Spuihuis kunnen alle deelnemers uit Bergen op Zoom en omstreken hun ingezamelde geld aanbieden aan het 3FM team en Gebouw-T doet hier ook aan mee.

Het Bergse poppodium heeft een aantal exclusieve veilingstukken bijeen verzameld waar je op kunt bieden. Dit zijn unieke items of ervaringen waar je normaal gesproken niet zomaar aan kunt komen, en alle opbrengsten gaan direct naar 3FM Serious Request.

Van ballonvaart tot een een gesigneerd canvas van De Dijk

Een kleine greep uit de veilingstukken:

  • Een unieke workshop met je collega’s de Gebouw-T studio in waarbij je gedurende een dagdeel je eigen, persoonlijke bedrijfsjingle opneemt met een heerlijk hapje erbij gesponsord door Culinair Vleghels en een drankje vanuit Gebouw-T.
  • Of wat denk je van een ballonvaart mogelijk gemaakt door QNP ICT & Telecom professionals? Zwevend over de Brabantse Wal voel je de ultieme vrijheid.
  • Hélemaal het dak eraf tijdens je feestje met een DJ-set door Verdampt, het vinyl DJ en live drums-concept van Matthijs van Dam en Yannick Verrest.
  • De iconische band De Dijk heeft tijdens het laatste bezoek aan Gebouw-T met liefde een eenmalig geprinte canvas gesigneerd, ook deze zoekt een mooi plekje en een goed bod.

Ook voor Nederlandse slachtoffers

Alle opbrengsten van deze veiling gaan naar 3FM Serious Request. Elk jaar staat een specifiek thema centraal, een zogenaamde ‘stille ramp’. Dit jaar gaat 3FM van Goes naar Groningen om geld op te halen -én aandacht te vragen- voor de slachtoffers van mensenhandel.

Wist je dat bijvoorbeeld op iedere Nederlandse middelbare school twee meisjes in aanraking komen met loverboys? Gedwongen prostitutie is een van de vele schrijnende voorbeelden van mensenhandel. De wereldwijd 25 miljoen slachtoffers van deze ‘moderne slavernij’ worden uitgebuit, vernederd en onderdrukt.

Met 3FM Serious Request: The Lifeline komt 3FM en het Rode Kruis in actie voor hen. De opbrengst gaat naar psychologische hulp voor de slachtoffers en voorlichting met als doel mensenhandel te voorkomen en herkennen. Help je mee?
 

De veiling van deze unieke ‘once-in-a-lifetime’ ervaringen en items is gestart via deze link en loopt tot woensdag 11 december 10.00 uur.

Afbeeldingen: Gebouw-T