Gemeente verkoopt Edisonlaan 13 aan Snepvangers Glas

BERGEN OP ZOOM – Wethouder Ad Coppens is in zijn nopjes. Hij heeft weer een locatie weten te verkopen, wat de gemeentekas spekt en tevens zorgt voor meer bedrijvigheid in de stad. Het bedrijf Snepvangers Glas is uit z'n jas gegroeid en gaat verhuizen naar de Edisonlaan.

Het gaat om één van de bedrijfsgebouwen van het voormalige Van Egeraatcomplex. Dat wordt de nieuwe locatie voor Snepvangers Glas. Dat zit nu nog aan de Kruisakkers maar kon daar niet uitbreiden. Op deze plaats is die ruimte er wel.

Groeimogelijkheden

Coppens noemt de verkoop 'een mooie opsteker voor de stad' en meldt: "Ik ben blij dat we als gemeente groeiende MKB-ondernemers de juiste huisvesting en dus groeimogelijkheden kunnen bieden. We hebben groot vertrouwen in een mooie toekomst voor Snepvangers Glas op deze plek."

Eigenaresse Monique Snepvangers is ook gelukkig met deze ontwikkeling, laat ze weten: "Al enige tijd waren we op zoek naar de juiste locatie voor onze groeiende organisatie. Na een zoektocht in de regio zijn we blij dat we als Bergs bedrijf onze activiteiten uit kunnen breiden en kunnen continueren in deze prachtige stad."

Snepvangers Glas is sinds 1952 actief in levering en herstel van glas, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Het bedrijf (gespecialiseerd in alle soorten glas, beglazingsmateriaal en glaslatten) is actief in Zuid-Holland, Zeeland en West- en Midden-Brabant.