Geslaagd Rabo Kidz Event 2017

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – Golf Wouwse Plantage was op woensdag 1 november het strijdperk voor het Rabo Kidz Event 2017. Ruim 90 enthousiaste kinderen tussen de 6 en 13 jaar oud hadden zich ingeschreven voor deelname aan deze dag, die geheel in het teken stond van Golf & Fun.

De dag werd georganiseerd met als doel zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de golfsport. Rond het middaguur meldden de deelnemers zich in de ontvangstruimte van Golf Wouwse Plantage. Omdat ze allemaal net van school kwamen, werden ze verrast met een heerlijke pannenkoekenlunch. Dat gaf voldoende energie voor het gevarieerde parcours, bestaande uit verschillende golfgerelateerde spelletje. Met de club in de aanslag gingen ze afslaan en speelden ze Hole in the Wall, Darts Golf en Knotsbal.

Punten scoren

Alle deelnemende kinderen werden verdeeld over 11 teams, zodat ze niet alleen de strijd aangingen met hun eigen vaardigheden en die van hun medespelers. Als teams moesten ze proberen zoveel mogelijk punten te behalen. Het team met de meeste punten ging naar huis met een mooie prijs. Natuurlijk kregen alle kinderen na afloop een goed gevulde goodiebag. De kinderen werden begeleid door de pro’s Folkert Haak en Marjet van der Graaff met een groep vrijwilligers van Golf Wouwse Plantage.

Foto's: Betsy de Kock