Geslaagde première nieuwe Chillground-film ‘Dag Max’

BERGEN OP ZOOM – Een goed gevulde Schouwburg De Maagd was vrijdagavond getuige van de première van een nieuwe speelfilm met een hoop bekende gezichten. De nieuwe productie van filmcollectief Chillground bleek een groot succes.

Een waardige opvolger voor 'Dag Mannetje', is het geworden. In die film maakte het publiek kennis met Max, die in dit vervolg inmiddels 13 jaar is geworden en verplicht met zijn ouders op vakantie moet. Aangekomen op de camping, waar de vergrijzing flink is toegeslagen, ontmoet Max iemand die zijn hele vakantie op zijn kop zet.

Blijkbaar waren er zo veel mensen nieuwsgierig naar de nieuwe rolprent dat zelfs de zijbalkons van De Maagd open moesten voor het publiek, dat voor die plekken tegen een gereduceerde prijs een kaartje kon kopen. Aan de tevreden en vrolijke gezichten te zien hadden mensen er zin in. En ze werden niet teleurgesteld. 'Dag Max' is volwassener maar ook speels gebleven. het verhaal weet je vast te houden en de film is duidelijk met veel liefde en toewijding gemaakt.

Heb je deel 1 nog niet gezien? Kijk die dan hier alsnog.

Meer weten over de makers? www.chillground.nl

Foto's: Ronald Krijtenburg