Getuigen schietincident gezocht

BERGEN OP ZOOM – Rond 01.35 uur in de nacht van zaterdag op zondag meldden getuigen bij de politie dat er mogelijk geschoten zou zijn in de Mahlerstraat in Bergen op Zoom.

Agenten stelden meteen een onderzoek in. In de Mahlerstraat is gezocht naar sporen van het schietincident. De aangetroffen sporen zijn veiliggesteld en worden onderzocht door medewerkers van het team Forensische Opsporing.

Door getuigen werd gemeld dat er mogelijk op een lichtkleurige klein model personenauto is geschoten. Ook meldden zij dat er een lange man met een donkergekleurde jas is weggerend na het incident. Ook de personenauto zou na het incident zijn weggereden.

Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt als gevolg van het incident. De politie gaat een buurtonderzoek doen in de omgeving waar het incident heeft plaatsgevonden.

Getuigen gezocht

Mocht u getuige zijn geweest en nog niet met de politie hebben gesproken, dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie en uw informatie te delen. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Wanneer u informatie wilt delen, maar niet met de politie wilt spreken dan kunt u anoniem uw tips doorgeven via de website van M. (www.meldmisdaadanoniem.nl) of via hun telefoonnummer: 0800-7000.