Gewoon bij Sjuul op de koffie… in de bieb!

BERGEN OP ZOOM – Aanstaande dinsdag, 17 april, start een prachtig initiatief in de Bibliotheek Bergen op Zoom. Het buitengewone lunchcafé Gewoon bij Sjuul op de koffie serveert voortaan de koffie in de bibliotheek.

Lunchcafé Gewoon bij Sjuul aan de Kortemeestraat 14 serveert vanaf 17 april de koffie bij de overburen: de Bibliotheek Bergen op Zoom. Iedere dinsdag tot en met vrijdag komt Sjuul om 15.00 uur in de bibliotheek langs met koffie en thee, die met liefde is gezet!

Bezoekers kunnen een strippenkaart kopen in het lunchcafé en met deze kaart de lekkerste koffie en thee betalen in de bibliotheek. Wel zo handig en veilig!

Gewoon bij Sjuul

Dennis, Carla en Sjuul laten met hun lunchcafé Gewoon bij Sjuul de passie voor lekker eten en gastvrijheid bieden) samenkomen met hun ruime werkervaring in het begeleiden van mensen met een beperking. Met het lunchcafé dragen zij hun steentje bij aan de integratie/participatie van mensen met een (arbeids-)beperking binnen de maatschappij. Door het lunchcafé laagdrempelig en kleinschalig te houden willen zij mensen met elkaar verbinden. De bibliotheek heeft dit ook hoog in het vaandel staan en draagt Gewoon bij Sjuul een warm hart toe. Daarom is deze mooie verbinding zo dicht bij huis ontstaan.

Foto: Gewoon bij Sjuul