Nazomers genieten bij lustrumeditie Foodstoet in Stadspark Kijk in de pot

Beleef en (her)ontdek street- en soulfood tijdens de 5e editie van de Foodstoet.

Op 9, 10 en 11 september viert deze Frenzy Food Experience, eindelijk haar eerste jubileum! En zoals altijd verandert Stadspark Kijk in de pot weer in een Walhalla voor elke foodlover, maar nu met nét wat extra’s.


Meer dan 30 foodtrucks

Een foodtruckfestival is natuurlijk niets zonder foodtrucks. Er staan maar liefst 32 verschillende in het stadspark. Van vla tot saté en van wafels tot de Marokkaanse keuken, van vega naar vegan en weer terug naar vlees, voor ieders smaak is er iets te vinden.

Naast lekker eten en drinken kun je bij De Foodstoet ook weer terecht voor een hoop gezelligheid. Een bomvol programma met natuurlijk een silent disco en vertier voor de kids. En, wie jarig is trakteert, maar wat dat precies is dat blijft nog even een verrassing. Alles krijgt in ieder geval een extra feestelijk tintje.

Op de Foodstoet kijk je je ogen uit. Je voelt het zomerse gras prikken onder je voeten, je wordt omringd door heerlijke geuren, smaken, geluiden en het laatste zomerzonnetje. Ons uitgebreide muziekprogramma laat je wegdromen door de zomerse klanken van verschillende dj’s en de sfeervolle livemuziek. En omdat we jarig zijn, pakken we op zaterdag
extra groots uit!

Het is zoals altijd gratis toegankelijk voor alle leeftijden maar in verband met de hygiëne en veiligheid helaas niet voor huisdieren. Nu al nieuwsgierig? Volg ons dan op Facebook of op Instagram en volg acties, nieuws over de foodtrucks en leuke weetjes.

Openingstijden Foodstoet Bergen op Zoom
Vrijdag 9 september: 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 10 september: 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 11 september: 12.00 tot 21.00 uur