Koophuis van de week: Rozenstraat 42

Een woning vol mogelijkheden en karakteristieke details die je helemaal eigen kunt maken. Ben jij op zoek naar jouw droomwoning, maar kom je het maar niet tegen? Creëer het dan zelf!

Deze twee onder een kap woning biedt deze mogelijkheid. De woning beschikt over een oprit voor 3 personenauto’s, royale tuin, 3 slaapkamers, ruime garage, uitgebouwde keuken, authentieke details zoals glas in lood ramen en prachtig hoge plafonds.

Deze woning is al jaren in de familie en mag nu verkocht worden aan een gelukkige nieuwe koper. Misschien wel aan jou? Bekijk de prijs, foto’s en een 360 graden videotour van deze woning op de website van Vermunt Makelaardij.

Indeling Rozenstraat 42

Begane grond:
Bij aankomst kun je de auto parkeren op de oprit die ruimte biedt voor het plaatsen van 3 personenauto’s en af te sluiten is met een sierhek.

Middels de voordeur is de hal te bereiken. De hal laat je direct kennis maken met de prachtige hoge plafonds in de woning en biedt toegang tot de trapopgang naar de 1ste verdieping, de meterkast (3 groepen), de kelderkast, de keuken en de toiletruimte. De toiletruimte is v.v. betegeling, staand toilet, fonteintje en een raam.

In de woonkamer (ca. 30 m2) geven de prachtige glas-in-lood ramen en de hoge plafonds een knipoog naar het verleden. De woonkamer is verdeeld in een zit-en eetgedeelte. Het zitgedeelte, aan de voorkant van de woning, beschikt over een sfeervolle haard en het eetgedeelte geeft een leuk uitzicht op de tuin.

De uitgebouwde keuken (ca. 9 m2) is v.v. een granieten vloerafwerking, tegellambrisering, rechte keukenopstelling en biedt toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop, met toegang tot de badkamer en de 3 slaapkamers.

De slaapkamers (ca. 9 m2, 11 m2, en 9 m2) zijn v.v. vloerbedekking, behang wandafwerking en praktische vaste kastruimte. Daarnaast beschikken ook alle slaapkamers over een dakkapel die de kamers v.v. een gunstige lichtinval.

De badkamer (ca. 6 m2) beschikt over een douche, vaste wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.

Tuin:
In de royale tuin op het westen kun je na een dag werken nog heerlijk van de zon genieten. De tuin is v.v. een buitenkraan, groen gazon en biedt voldoende ruimte voor het creëren van meerdere terrassen. Vanuit de tuin heb je toegang tot de ruime schuur én garage.

De garage, voormalig oud paardenstal, beschikt over een betonvloer, openslaande deuren, elektriciteit en een ruime bergzolder voorheen gebruikt als hooizolder.

Bijzonderheden:

  • Twee onder een kapwoning met authentieke details;
  • Oprit voor het plaatsen van 3 auto’s;
  • Ruime garage én schuur;
  • 3 slaapkamers;
  • Uitgebouwde keuken;
  • Royale achtertuin op het westen.

Dit koophuis wordt aangeboden via Vermunt Makelaardij (meer info over het huis en de makelaar via de link)