GROWN: hét nieuwe festival voor jongeren in Bergen op Zoom!

Young Creations presenteert: GROWN. Hét festival van het voorjaar van 2023. Op zaterdag 13 mei zullen verschillende artiesten optreden in Bergen op Zoom.

GROWN opent haar deuren voor groots en lokaal talent. Het is een echt festival voor jongeren, georganiseerd door jongeren! De goedkopere Early Bird tickets worden slechts verkocht tot en met 24 maart of tot ze op zijn, daarna zullen de normale tickets in de verkoop gaan.

GROWN

Op zaterdag 13 mei treden de verschillende artiesten op, samen met nieuw en opkomend lokaal talent. Het festival vindt plaats in Gebouw-T, het poppodium van Bergen op Zoom. Er is voor iedereen wat, denk bijvoorbeeld aan pop en hiphop optredens, maar ook aan house en techno DJ’s! GROWN wordt georganiseerd door Young Creations, het is daardoor ook een echt festival voor jongeren uit de regio.

De line-up

Tijdens GROWN zullen er optredens zijn van onder anderen $hirak, KATNUF, gladde paling, Marc Floor, Rosann, DJ Isa Belle, Gijs Padding, Ovano, OM3N en me. $hirak is een Nederlandse muziekproducent en DJ. Hij is bekend van verschillende solo producties en samenwerkingen met anderen Lil’ Kleine, Bizzey, Maan en Ronnie Flex. KATNUF is een Nederlandse jongen die woont in België, met Marokkaanse komaf. Zijn laatste single, Van Mij Zijn, piekt op nummer 1 in de Nederlandse top 50! In de zomer van 2021 besloot een Nederlandse producer/DJ dat hij iets nieuws wilde starten. De naam van dit project werd ‘gladde paling’. Met shows door heel Nederland en meer dan een half miljoen streams op Spotify heeft gladde paling zichzelf bewezen als een waardige artiest.

Young Creations

Young Creations is hét jongerenplatform van Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom. De jongeren hebben de leeftijd tussen 16 en 24 jaar samen werken ze aan de tofste evenementen, workshops en masterclasses. Ze ontwikkelen zichzelf op het gebied van (evenement)organisatie en alles wat erbij komt kijken. Zelf een bijdrage leveren aan Young Creations? Stuur een mailtje naar youngcreations@gebouw-t.nl. Voor de organisatie van GROWN werkt Young Creations samen met VSBFonds, Kunstloc en de Jeugdraad van Bergen op Zoom.

Tickets

Vanaf begin maart zijn de tickets voor GROWN te koop. De early bird tickets zijn slechts €10,- per stuk, daarna zullen de tickets €15,- per stuk kosten. De early bird tickets zijn slechts te koop tot en met 24 maart, of tot ze uitverkocht zijn (OP=OP). Wil je dit evenement bijwonen? Of heb je nog vragen? Voor tickets en meer informatie ga je naar: gebouw-t.nl.