Guus Meeuwis oog in oog met Bergse fans

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – Guus Meeuwis geeft op woensdag en donderdag concerten in een volledig uitverkocht Gebouw-T. De populaire Tilburgse zanger zal daarvoor al aanwezig zijn om zich te laten interviewen door muziekjournalist en hoofdredacteur Jean-Paul Heck, in het Facilitair Gebouw naast Gebouw-T.

De zanger was afgelopen week nog te zien in het nieuwe televisieprogramma Ilse’s Veranda, dat werd opgenomen in de countrystad Nashville. Meeuwis en Heck kennen elkaar al jaren. De journalist vertelt: "Ik interviewde Guus in het begin van zijn carrière voor het Brabants Nieuwsblad en in de jaren daarna heb ik hem meerdere keren gesproken voor onder meer de Telegraaf en Nieuwe Revu. Daarnaast heb ik in 2011 een boekje gemaakt rondom zijn album Armen Open, samen met Guus, zijn bandleden en zijn management.”

Guus Meeuwis is op dit moment druk bezig met de opnames van een nieuw album. Hij heeft aangegeven daar graag over te willen vertellen, meldt Heck. "Daarnaast wil ik met hem kort door zijn carrière lopen. Die man heeft echt een bizarre loopbaan achter de rug en hij is altijd nog maar 45 jaar oud.”

Entreekaarten winnen voor interview

Fans die al in het bezit zijn van een concertticket voor woensdag of donderdag, kunnen via Gebouw-T twee keer twee entreekaarten winnen om bij dit exclusieve mini-event aanwezig te zijn. Hiervoor moeten zij het nummer van hun ticket doorsturen naar info@gebouw-t.nl, o.v.v. Gesprek Guus Meeuwis. Het interview start om: 19.15 uur in het Facilitair Gebouw aan de Blokstallen in Bergen op Zoom.

Foto: Gebouw-T