Heksenjacht van Première nog één keer te zien

BERGEN OP ZOOM / ROOSENDAAL – Toneelvereniging Première staat er om bekend dat ze haar bezoekers trakteert op bijzondere voorstellingen die op hoog niveau worden uitgevoerd. Ook dit jaar is er met het stuk ‘Heksenjacht’ een gewaagde keuze gemaakt. Het is een voorstelling die je van begin tot eind iedere seconde boeit! Je vraagt je af of de hoofdpersonen wel de juiste keuze zullen maken en hoe zal het met hen aflopen.

Het verhaal: in een dorp betrapt de dominee een groep jonge meisjes op heidense dansen in het bos. Om hun eigen hachje te redden beschuldigen ze anderen hun behekst te hebben. Er worden mensen opgepakt en de meisjes beseffen hun machtige positie. Er ontstaat een ware heksenjacht en niemand lijkt veilig. Kan iemand het tij keren en deze duivelse praktijken stoppen…?

U bent van harte uitgenodigd om deze meeslepende voorstelling te komen bekijken op zondag 20 november 2016 om 14.00 uur in Schouwburg de Kring in Roosendaal. Dan wordt het stuk echt voor de laatste keer opgevoerd door Première. Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via de website van schouwburg De Kring en kosten € 15,- per stuk, inclusief 1 consumptie.

Foto: Ton van Etten (Etten-fotodesign)