Hennepkwekerij ontmanteld aan de Zuidgeest

BERGEN OP ZOOM – In een woning aan de Zuidgeest in Bergen op Zoom is vrijdagavond een hennepkwekerij ontmanteld door een gespecialiseerd bedrijf. Politieagenten ontdekten rond 20.30 uur dat er zich in het pand een kwekerij bevond en zijn de woning binnengegaan.

In de woning zijn twee verdachten aangehouden: de bewoner en een compaan van 27 jaar uit Bergen op Zoom. Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden door rechercheurs later gehoord over hun betrokkenheid bij de hennepkwekerij. In totaal werden 305 planten geteld door de agenten. Deze planten waren verdeeld over twee kweektenten. Een derde kweekruimte bevond zich in de schuur bij de woning.

Harddrugs

Op last van de Officier van Justitie is een zoeking gedaan in de woning. Daar werd ook nog ruim twee kilo harddrugs (waarschijnlijk) gevonden en in beslag genomen. De auto van een van de verdachten is in beslag genomen en meegenomen naar het bureau voor onderzoek. Het elektriciteitsbedrijf heeft de woning afgesloten van het elektriciteitsnetwerk. 

Bron en foto: Politie.nl