Heropening bezoekerscentrum Kraaijenberg op 2 september

BERGEN OP ZOOM – Stichting Natuurpodium Brabantse Wal werkt met haar vrijwilligers hard aan het vernieuwen van bezoekerscentrum de Kraaijenberg van Brabants Landschap en het nieuwe Natuurpodium bij Stayokay. De Kraaijenberg heeft straks een eigentijdse interactieve expositie en  de faciliteiten als buitenlokaal voor schoolklassen uit de omgeving. Op woensdag 2 september 2015 wordt het vernieuwde centrum heropend.
 
De Stichting Natuurpodium Brabantse Wal is een samenwerkingsverband tussen Brabants Landschap en gemeente Bergen op Zoom. Deze stichting heeft als doel de natuur te leren kennen, laten ontdekken en beleven. De Kraaijenberg geeft bezoekers informatie over planten en dieren op en rond het Markiezaatsmeer.
 
Win een expeditie

Om de opening te vieren kunnen jongeren van 8 tot en met 13 jaar meedoen met een fotowedstrijd. Deelnemers maken kans op een unieke expeditie met vier vrienden onder begeleiding van de boswachter op 24 of 25 augustus 2015. Zij varen naar het onbewoonde eiland in het Markiezaatsmeer, spotten zeldzame vogels en gaan op avontuur in de natuur rondom de Kraaijenberg. De expeditie wordt vastgelegd door een filmploeg.
 
Wat moet je doen?

Maak een foto of een selfie van het mooiste plekje op de Brabantse Wal en stuur deze vóór 16 augustus naar info@natuurpodium.nl

Bron: Gemeente Bergen op Zoom