Het Binnenstadslab is op zoek naar nieuwe helden

INGEZONDEN MEDEDELING

BERGEN OP ZOOM – Vorig jaar introduceerde het Binnenstadslab een geheel nieuw fenomeen in Bergen op Zoom: de Winkelheld! Dit jaar wordt de zoektocht uitgebreid en komt er tevens een Horecaheld 2018.

Er staan in het Bergse centrum heel veel mensen klaar om het gasten en klanten naar de zin te maken. Samen met de bezoekers van al die verschillende bedrijven gaat het Binnenstadslab op zoek naar medewerkers, bedrijfsleiders of ondernemers die eruit springen.

Waardering

Het wordt een verkiezing waar iedereen aan mee kan doen. Vind je dat je ergens ontzettend vriendelijk ontvangen wordt, door iemand die altijd nét een stapje harder voor je zet? Voel je je extra omdat je naam nog bekend is bij die aardige meneer of mevrouw die je altijd helpt? Dan is dat misschien wel een echte Winkelheld of een Horecaheld. Zo zijn er allerlei voorbeelden te bedenken van mensen die in de stad keihard hun best doen om bezoekers een speciaal gevoel te geven. Het Binnenstadslab is op zoek naar hun namen, voor de Winkelhelden en Horecahelden verkiezing.

Iets terug doen

Wanneer iemand je echt in de watten legt, oprecht veel tijd voor je neemt, of bijvoorbeeld nooit te beroerd is om nóg eens iets uit te leggen; dan kun je hem of haar nu omgekeerd ook eens een groot plezier doen. Stuur een mail naar binnenstadslab@bergenopzoom.nl en vertel waarom je deze persoon een winkelheld vindt. De uiteindelijke winnaars kunnen niet alleen rekenen op een trofee, eeuwige roem en een hoop waardering, maar ook op heel wat media-aandacht. En dat gaat hun werk alleen maar nog leuker maken.

Spelregels

Uit de inzendingen wordt een aantal kandidaten gekozen en die mensen krijgen de nodige redactionele aandacht zodat iedereen nader kennis met hen kan maken. Op die overgebleven genomineerden kan in het begin van het voorjaar gestemd worden en zo komen we tot de Horecaheld 2018 en Winkelheld 2018. Maar voor het zo ver is moeten we natuurlijk eerst weten wie die titels verdienen. Stuur je suggestie voor 1 maart in en doe zo eens iets terug voor je persoonlijke winkel- of horecaheld. Er geldt wel een belangrijke spelregel: de verkiezing beperkt zich tot de WinkelAcht en de aanloopstraten van de binnenstad.

Meer weten over ondernemen en vestigen in de centrum van Bergen op Zoom? Kom eens naar het Binnenstadslab of stuur een e-mail. Er is ook een Facebookpagina.