Hulpvaardige Bergenaar mishandeld en bestolen in Halsteren

HALSTEREN – Een 22-jarige Bergenaar is aan de Daansbergen te Halsteren bestolen en mishandeld. Dat gebeurde toen hij twee mannen wilde helpen die deden of ze autopech hadden.

Het slachtoffer reed op woensdagmiddag rond 14.00 uur op de Daansbergen en zag een man langs de kant van de weg staan, naar het scheen met autopech. De man stapte ongevraagd bij de Bergenaar in de auto, terwijl een handlanger naast het voertuig kwam staan. Vervolgens kreeg het slachtoffer van de berover op de bijrijdersstoel meerdere klappen en werden zijn bezittingen afhandig gemaakt.

Op zeker moment belandde het slachtoffer buiten de auto en hij wist te voet op de vlucht te slaan. Zelfs toen nog werd hij mishandeld, tot het tweetal er uiteindelijk in hun auto vandoor ging, de gewonde achterlatend. De Bergenaar wist de politie te waarschuwen en moest voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis.

Signalement

De politie doet onderzoek naar de zaak. Van de daders is een signalement bekend.

Dader 1: blanke man, eind 30, begin 40 jaar oud. Langer dan 1.87 meter. Normaal postuur, blond/rossig rommelig haar, korte volle blonde/ rossige baard.

Dader 2: vermoedelijk een Turkse man, eind 30, begin 40 jaar oud, licht getint, cap achterstevoren op zijn hoofd. Ongeveer 1.70 meter lang. Mager postuur, donker stoppelbaardje. De man droeg een donkere jas.

Het duo reed waarschijnlijk in een klein model zwarte Opel, mogelijk een Corsa.

Getuigen

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of meldt het via WhatsApp: 06-12207006

Anoniem bellen kan via 0800-7000.

Bron: Politie.nl