Inschrijven voor Color Your Life Run kan weer!

BERGEN OP ZOOM – Vorig jaar werd met groot succes de eerste Color Your Life Run georganiseerd. In 2016 wordt dit samenwerkingsverband van de F!TFabriek en een aantal Roparun teams herhaald. Vanaf nu kunnen deelnemers zich melden via de website.

De opbrengst van die kleurrijke en sportieve evenement gaat vanzelfsprekend naar de Roparun, laten de F!TFabriek en de Roparun teams 't Lopend Vuurke, de Brabantse wal, team Cargill, Altijd Eentje Teveel en 14 In Het Uur weten. Samen hebben zij van de vorige editie een evenement gemaakt dat bol stond van de positieve energie én van kleur. Met een YouTube filmpje kondigen ze editie 2 aan:

Kleurrijke fun

De Color Your Life Run is vijf kilometer lang en toegankelijk voor bijna iedereen. De lopers worden bij iedere afgelegde kilometer ondergedompeld in een andere kleur. Het gaat absoluut niet om het neerzetten van de beste tijd. De organisatie wil mensen op een positieve, vrolijke manier met elkaar gezond bezig laten zijn en natuurlijk geld ophalen voor het goede doel. Na vijf  kilometer te hebben gerend, gedanst, gehuppeld of gewandeld wordt iedereen als een kleurrijke held onthaalt. Via de website van het evenement kunnen liefhebbers zich vanaf nu weer inschrijven. Vanzelfsprekend is er ook een Facebookpagina die updates geeft en volgers in de stemming brengt.