Inschrijvingen voor muziekwedstrijd T-Strijd geopend 

Muzikanten uit West-Brabant en Zeeland opgelet! De inschrijvingen voor de T-Strijd, de muziekwedstrijd georganiseerd door poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom, zijn geopend.

De deelname van T-Strijd is niet enkel voor bands: elke live-artiest mag zich aanmelden: solo, als duo of als volledige band. De enige voorwaarden zijn: je maakt eigen muziek, je kunt het live brengen én je woont in West-Brabant of Zeeland. Op het spel staan studio-opnames, een optreden in Gebouw-T of op het Op De T Festival, coaching en nog veel meer. Wil jij kans maken op deze toffe prijzen? Schrijf je dan voor 1 januari 2023 in!

De opzet van T-Strijd 2023

Er zijn 3 voorrondes en een finale. Elke voorronde kiest de jury samen met het publiek een winnaar die doorgaat naar de finale. De data van de voorrondes en finale: 27 januari, 3 februari, 10 februari en 14 april (finale). De toegang tot de voorrondes is gratis.

Eerder winnaars zijn rapper Mazzy, rockband Floyd & the Barbers en indie-duo LÖNA. Wie treedt in de voetsporen? De inschrijvingen zijn tot 1 januari 2023 geopend. Aanmelden kan via de website van Gebouw-T.