Inval in drugslab bij agrarisch bedrijf Halsteren

(Bron: Politie.nl )

HALSTEREN – Op een agrarisch bedrijf aan de Noorder Kreekweg in het buitengebied van Halsteren heeft de politie woensdagmorgen een drugslab ontdekt. Daarbij zijn vier mannen aangehouden, waaronder de eigenaar. De vier werden aangetroffen bij en in het lab, dat gevestigd zat in één van de loodsen op het erf.

Via een anonieme tip kwam de politie in de nacht van dinsdag op woensdag op het spoor van het laboratorium. “Toen agenten een onderzoek instelden in één van de loodsen op het terrein bleken daar drie mannen aanwezig te zijn”, zo laat de politie weten. “Ook bevond zich nog een man op het terrein waar de loods gevestigd was. De vier mannen zijn meteen aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij het in de loods aanwezige drugslab.” Drie van de vier mannen hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. Zij zijn 50, 46 en 25 jaar oud. De vierde verdachte betreft de eigenaar van de loods. Alle verdachten zijn ingesloten en zullen later een verklaring mogen afleggen.

Ontruiming

Woensdagmiddag is gestart met de ontruiming van de loods. De politie stelt een onderzoek in “naar wat er exact gefabriceerd werd in de loods aan de Noorder Kreekweg.”