Van China naar Bergen op Zoom en weer terug…

(Ingezonden bericht, bewerkt door de redactie. Foto: Google Streetview)

BERGEN OP ZOOM – Ze zijn ondertussen geen onbekenden meer in Bergen op Zoom, de kinderrockband Hippe Gasten komt 29 maart alweer voor de 3e keer naar Gebouw-T.

Hippe Gasten is net terug uit China waar ze heel veel kinderharten weer veroverden. Dit onwaarschijnlijke verhaal is voor Hippe Gasten ook nog steeds zo bijzonder alhoewel ze al 9 keer afreisden naar dit immens grote land vol mogelijkheden. 

Het begon 2 jaar geleden toen er een mailtje binnenkwam waarvan in eerste instantie werd gedacht dat het een spammail was, maar na een telefoontje bleek het toch een serieus aanbod te zijn. De Chinese organisatie wilde serieuze muziek voor kinderen naar China brengen en nu is het een soort van tweede huis geworden voor de band.

Volle zalen en grote festivals en de meest prachtige theaterzalen vol dolenthousiaste kinderen en hun ouders. Wie had dat ooit durven dromen?

Nu staan ze weer in Gebouw-T. Een nieuwe show die bol staat van rock ‘n’ roll en leuke liedjes. Hippe Gasten staat bekend om hun energieke show waarbij iedereen wordt uitgedaagd om mee te zingen, dansen, springen. De liedjes van hun laatste plaat ‘Komkommermaarbij’ worden verpakt in een interactief popconcert. Geen kikkerdansjes en softe liedjes maar een heus popconcert met alles erop en eraan. Twee jaar geleden stonden ze ook op het op de T festival. 

Overal waar de band verschijnt wordt er een feest gemaakt of het nu gaat om een theaterprogramma of een rockconcert. De eerste aanraking met een popconcert moet een positieve ervaring zijn voor de kinderen en hun ouders. Iedereen gaat naar huis met een grote lach op het gezicht!

Dus mocht je zin hebben een een potje onvervalste kinderrock dan ben je meer dan welkom in Gebouw-T. De heren hebben er zin in en ze beloven dat het een grote happening gaat worden!

• Hippe Gasten, 29 maart aanvang 14.00 uur, Gebouw-T. Be there!