Een muzikale reis rond de wereld met Sint Cecilia Eensgezindheid

(Ingezonden bericht, bewerkt door de redactie. Persfoto: Sint Cecilia Eensgezindheid)

HALSTEREN – Op zaterdag 4 april wordt het jaarconcert van muziekvereniging Sint Cecilia Eensgezindheid gehouden in de Wittenhorst te Halsteren. De toegang is zoals ieder jaar gratis. De zaal is open vanaf 19.30 uur, aanvang van het concert is om 20.00 uur.

Zoals ieder jaar hangt er een thema aan het jaarconcert van Sint Cecilia Eensgezindheid. Deze keer staat het concert in het teken van het thema ‘een reis rond de wereld’. Laat u verrassen door de drumband met de ‘Funky Samba’ en luister naar de muziekstukken die de harmonie ten gehore brengt, zoals het prachtige ‘Russian Tales’ en het traditionele ‘Asian Folk Rhapsody’. Ook komen herkenbare melodieën als ‘Aux Champs-Elysées’, ‘Bella Italia’ en ‘Zorba’s Dance’ voorbij op deze fantastische avond. Het welbekende songfestivallied ‘Arcade’ mag ook zeker niet ontbreken tijdens deze muzikale reis rond de wereld. 

Het belooft zoals ieder jaar weer een geweldige avond te worden met een diversiteit aan muziek, voor iedereen toegankelijk.

Drumband o.l.v. Marcel Wijngaarden. Harmonie en Opleidingsorkest o.l.v. Charles Bosters. Waar: De Wittenhorst, Lindenlaantje 1, 4661 JK Halsteren.