Jett Rebel start zijn jubileumtour in Bergen op Zoom  

Jett Rebel is een bekende en veelzijdige Nederlandse rockmuzikant. Sinds zijn debuut is hij niet weg te denken uit het Nederlandse muziekcircuit.

Hij beheerst vele instrumenten en scoorde hits als “Louise” en “Tonight”. Ter gelegenheid van zijn 10-jarig jubileum organiseert Jett Rebel (foto Merijn Sitsen) de Super Sweet 10 Year Anniversary Tour, zijn grootste tournee tot nu toe. De tour begint op 16 november in Gebouw-T in Bergen op Zoom, waar hij een speciale band mee heeft. Naast dat de muzikant al vaker in Gebouw-T heeft opgetreden heeft hij ook zijn album “Truck” in de studio van Gebouw-T gemixt. Het belooft een feestelijk begin van zijn tour te worden en jij kan er nog bij zijn! 

Muzikaal genie

Jett Rebel is sinds zijn debuut niet meer weg te denken uit het Nederlandse rockcircuit. Met hits als “Louise” en “Tonight” is deze multi-getalenteerde artiest al jarenlang een van de meest veelzijdige en unieke stemmen in de Nederlandse muziekwereld. Hij beheerst tientallen instrumenten en schrijft zijn eigen muziek, zelfs ter plekke als het moet. Hij is een bekende gast bij festivals en concertzalen in Nederland en heeft zelfs meerdere internationale tours gedaan. Hij behoort absoluut tot een van de belangrijkste Nederlandse muzikanten van het afgelopen decennium. 

Jett Rebel’s Super Sweet 10 Year Anniversary Tour

Een jubileum zoals deze kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan, en Jett Rebel grijpt deze kans aan voor zijn grootste tour ooit. Na meer dan 600 optredens op allerlei festivals en concerten is deze muzikale vakman zeker bedreven in zijn kunst. Alles komt samen tijdens de Super Sweet 10 Year Anniversary Tour. “Deze tour wordt mijn allerbeste ooit. De lat ligt hoog, ja, heel hoog, maar ik neem geen genoegen met minder”, zegt de artiest. 

Zijn jubileumtour begint op dezelfde plek waar hij al voor de vijfde keer optreedt. Bovendien heeft hij zijn derde album “Truck” gemixt in de studio van Gebouw-T. Dankzij deze relatie bereidt hij komende week zijn show in Gebouw-T voor en zal hier de start van zijn allerbeste tour ooit plaatsvinden. Het belooft een feestelijk begin van de tour te worden.  

Meer informatie en tickets vind je op de website https://gebouw-t.nl/evenementen/jett-rebel-2023/