Jonge talenten maken indruk in CKB-zaal

BERGEN OP ZOOM – De Bergse jeugd barst van het talent. Dat bleek zondag 17 januari in een bomvolle theaterzaal van CKB de Maagd. Acht optredens waren aan de hand van ingestuurde filmpjes geselecteerd voor deelname van Bergen op Zoom Got Talent. Die inschrijvingen kwamen van verschillende basisscholen uit de gemeente.

De jury was vol lof over de verschillende deelnemers. Een keuze maken viel dan ook niet mee maar ze konden niet allemaal winnaar zijn. Die eer was uiteindelijk voor Roos en Rosie, zij mochten een bokaal en een masterclass in ontvangst nemen van jurylid Dianne Proost, tevens muziekleerkracht bij het CKB. 

Bergen op Zoom Got Talent werd georganiseerd door B.S. de Borghoek, waarvan de kinderen dit idee langs de kindergemeenteraad wisten te loosen . En daarmee bereikten ze niet alleen deze inspirerende middag. Leerling Tibo van de Borghoek werd hierdoor tevens vertegenwoordiger van de kinderen van Noord- Brabant in Madurodam. Op maandag 25 januari wordt hij daar in de kinderraad geïnstalleerd.

Artikel (bewerkt door de redactie) en foto's: Emmy van Dongele