Jubilerende Tafeltennisvereniging Het Markiezaat zoekt oud-leden

BERGEN OP ZOOM – Dit jaar bestaat Tafeltennisvereniging Het Markiezaat 50 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Het liefst niet alleen met huidige leden, ook oud-leden zijn van harte welkom. De vereniging is daarom druk op zoek naar mensen die er ooit deel van uitmaakten.

Er staan komend najaar een jubileumtoernooi en een feestavond op het programma. De organisatoren hopen daarbij ook veel oud-leden te mogen onthalen.

Op 23 september is iedereen, van jong tot oud, welkom om kosteloos te komen kijken naar – of deel te nemen aan – het jubileumtoernooi. Om 10:00 is er eerst een geloot dubbeltoernooi, gevolgd door een enkeltoernooi om 13:00.

Na hard werken is het goed rusten. En eten, daarom is er om 18:00 een buffet. Alle deelnemers kunnen samen met hun familie en supporters genieten van een heerlijke maaltijd. Voor het buffet wordt wel een bijdrage gevraagd, van vijftien euro per persoon. Er geldt voor kinderen tot 12 jaar een lager tarief, van één euro per levensjaar.

Meer informatie of inschrijven? Stuur een e-mail: ec@ttvhetmarkiezaat.nl

Jubileumfeest

Op 27 oktober viert de vereniging het 50-jarig bestaan met een groot feest, waarbij ook zowel huidige als oud-leden met ‘aanhang’ genodigd zijn. Dit begint met wederom een buffet, om 17.00 uur, dus ook daarvoor geldt een eigen bijdrage.

Als iedereen uitgegeten is, volgt tussen 19:00 en 20:00 uur een tafeltennisdemonstratie. Hier bij wordt duidelijk hoe dynamisch, spectaculair en zelfs humoristisch deze sport kan zijn. De organisatoren beloven een uur vol verrassingen en amusement, waarbij ook het publiek een belangrijke rol speelt! Daarna is het tijd voor muziek van DJ Wouter Sep, die iedereen een onvergetelijke avond gaat bezorgen. Dat garandeert TTV Het Markiezaat vooraf.

Aanmelden kan tot zondag 21 oktober via deze link.