Kandidate Expeditie Robinson Sandra Meegdes hoopt op jouw stem

BERGEN OP ZOOM – Sandra Meegdes hoopt een plek te bemachtigen in de nieuwe editie van het tv-programma Expeditie Robinson. Ze vroeg ons haar oproep om te stemmen te delen. Bij deze…

Er hebben zich heel wat mensen opgegeven die een gooi doen naar deelname. Die krijgen wekelijks een opdracht, waarmee ze moeten aantonen werkelijk een geschikte kandidaat te zijn. Maandagavond alweer de vijfde uitdaging, met de onheilspellende naam 'Fire Starter'.

Verlangen naar het onbekende

Sandra vindt het prachtig, laat ze ons weten. Ze is super fit en vindt het geweldig om aan dit spektakel mee te doen. Ook mentaal is ze er helemaal klaar voor, zegt ze; “De drang om steeds nieuwe avonturen aan te gaan is er gewoon.” Het is een soort aangeboren onrust, die haar altijd laat verlangen naar het onbekende. Ze stelt zichzelf vragen als ‘Hoe zou het zijn, een maand lang op een onbewoond eiland? Krijg ik heimwee? honger? pijn? Wat ga je ermee doen? opgeven of doorgaan?'

De Bergse zet dan ook alles op alles om door die stemrondes te komen. En haar inspanningen hebben resultaat, stelt ze tevreden vast. “Ik krijg iedere week méér stemmen. Het is echt een stijgende lijn.” Volgens de fanatieke Bergse Plaatbewoonster is dat uniek. Overigens is de keuze voor die wijk aan het water eveneens ingegeven door haar hang naar avontuur en het buitenleven; “Ik heb een enorme voorliefde voor het water, vooral als ik kan zeilen naar bijvoorbeeld Engeland. Of zoals nu, aan wintercompetities mee doen.”

Wie helpt haar?

En dan is er dus die wens om een keer mee te kunnen doen aan Expeditie Robinson. Daarvoor is het zaak om de wekelijkse opdrachten zo goed of origineel mogelijk uit te voeren en daarmee stemmen te verzamelen. Dus Sandra roept iedereen op haar te steunen en die stem op haar pagina uit te brengen. Het liefst zelfs via zowel e-mail als Facebook. Dat kan via de website van het tv-programma. Ze bedankt iedereen die haar op weg helpt richting dat grote avontuur.

Foto: Sandra Meegdes