Kennis maken met regionaal bedrijfsleven in de Stoelemat

De editie van maart 2106 was meteen een succes, daarom is er nu al een vervolg. (foto: WestBrabant BusinessPlaza)

BERGEN OP ZOOM – Vorig jaar werd het regionale platform WestBrabant BusinessPlaza opgericht. Het groeide in no time uit tot een groot netwerk van ondernemers en bedrijvigheid in Zuidwest-Brabant. Op donderdag 20 oktober kunnen bezoekers in de Stoelemat kennis maken met ruim 60 aangesloten leden, die daar laten zien wat ze te bieden hebben.

Natuurlijk is de toegang gratis, tijdens deze beurs. Om 14.30 opent wethouder Ad Coppens de happening en tot 20.00 uur staan in de Bergse evenementenhal heel veel ondernemers klaar om gasten vrijblijvend eens wat meer over hun bedrijf te vertellen. De Najaars Business Beurs is niet alleen voor ondernemers interessant, veel dienstverleners (van autohandelaar tot tuinarchitect en thuiszorgorganisatie) werken ook voor particulieren.

Mooie mix

Juist de diversiteit maakt deze beurs zo interessant, meldt Lily Wierckx namens de organisatie: “Het is alweer de tweede editie en we weten dan de vorige dat bezoekers die mix heel verrassend vinden. Ook het feit dat ondernemers zo eens heel persoonlijk over hun vak konden vertellen, viel heel goed. Overigens bleek toen bovendien dat heel veel bedrijven onderling nader kennismaakten en soms zelfs zaken gingen doen.” Ze heeft duidelijk zin in de najaarseditie.

Het is niet verplicht, stelt Lily, maar het wordt wél gewaardeerd als mensen die de beurs willen komen bezoeken zich vooraf aanmelden via deze pagina (via de knop 'Inschrijven'). Wie meer wil weten over de dag, het programma en de after party klikt hier.